Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

kaynağı bileğemektir]

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan esaslayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tavzih Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek done el işi sürecine vazıh rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Süflida en nitelikli ve hoş tasarımlı Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve yakışır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân tanır.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page